Damn you headache

Idag har jag tagit tumme ur röven och pluggat lite körkort. Läst lite i boken och gjort några frågor. Sen kom den där huvudverken och förstörde. Får bli lite läsande ikväll igen om jag orkar hålla huvudet uppe. Nu kollar jag på top model. Rätt skumt hur många människor som har pontential som en annan tycker är skitful. Jag undrar vad det är de tittar på?! 
Önskar tiden kunde gå lite fortare idag. Så jag snart kan få hem däcket till bilen och åka och handla middag. Börjar bli rätt hungrig nu alltså. Idag blir det kyngling i grönpepparsås. Hur gott som helst! Tänkte slänga in receptet här. 
 
6 PERSONER
 
Stek den okryddade kycklingen i ugnen på 175° i ca 30 minuter. 
Under tiden tillagar du såsen. 
 
Till såsen:
100     g smör
   2     msk fransk senap (dijon)
   2     msk kinesisk soya
   1     msk krossad grönpeppar
   2     dl grädde
 1/2    burk creme bonjour örter eller vanlig creme fraiche
 
Koka ihop allt och låt sjuda. Skiva filén och häll över såsen. Låt den sedan dra i minst 2 timmar. Ska helst ätas ett dygn efter! MUMMA 
 
 
 

SHUT UP PLEASE

Drar mig snart mot jobbet! 14.30-22.00 blir det slit idag. Alla mina lediga dagar framöver ska begravas av allt plugg på skyltar och trafikregler. JAG SKA FAN TA MITT KÖRKORT, OCH DET ÄR INOM FÅ VECKOR!

Tack och lov för att förra veckan är över, jag hatade den! Och jag hatar fortfarande idag. Hoppas allt går över tills imon! FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK , fuck everything right now.
 


När man bara vill skrika

FUCK YOU TWO !!!!

11.58 Dagen efter igår

Idag ställer vi tillbaka klockan folket. Du ska alltså få en timma extra. 
 
Martini var helt okej igår. Har nog aldrig sätt så mycket vaggerydsbo på samma plats innan. KIllarna var jätte duktiga och lika trevliga som jag fick intrycket av förra helgen. Tyvärr så blev det ingen efterfest med dom men vi satt och var sociala på Martini ett tag iallafall. Därefter hamnade vi hos Fidde på en liten fest som just höll på att dö ut, men det var bra sålänge det varade!
 
Idga ser jag fram emot hockey, hemma i min lilla håla alltså. Har inte kollat på ett bra tag eftersom jag ofta jobbar söndagar, men idag så !! Tror jag ska kasta i mig en pizza idag med 
 
MMK
 


MARTINI

Hejsan. 
 
Hann inte blogga igår. Jag åkte med Carro till stan för att spendera lite av lönen. Hade hoppats på ett par boots med mig hem, men så blev det inte. Hittat har jag med är de värda 2000? får se om jag klickar hem några andra. 
 
Idag är det jobb som gäller, innan jag, Eve, Julia och Carro åker till Martini i Vaggeryd för att träffa några killar som har en spelning där med bandet. Hinner nog inte blogga mer idag heller! 
 
Puss och kram på er. MMK

Fastan gick dåligt.


WHITE NAILPOLISH


Day off from food

Sitter med ansiktsmask på mig just nu och den bränner satan på min hud. Men det skulle den så det är inget som gått snett. 
Idag börjar jag vid half tre, så tänkte tvätta, fixa naglarna, röja och läsa lite. 
Idag är tanken att jag ska fasta. Endast vatten/ citronvatten hela dagen. Återkommer med hur det gick ;>
 
 
Härligt flötig mask, haha

När man tappat orken

Sov som sagt hos familjen Svenningson i Vaggeryd inatt. Så nu sitter jag här i huset med en sovandes Casper och alla andra är på jobbet/skolan. Min chef ringde nyss, så det blir jobb 12 istället för halv 3 idag (10h) käämpaa! 
 
Ikväll efter jobbet ska jag nog plugga körkort. NOOG. Det där jävla körkortet som jag inte tar tag i, bäddar in en stor stress i min kropp. Jag vill inte ha den där. Jag ska försöka beta av det där nu så jag slipper ha det i bakhuvudet mera. Så kan jag satsa en hel del på träningen sen ist! 
 
 
Kan man ha rakare näsa, stör mig!

Tuesday afternoon

Tar tåget till mina favoriter nu, blir nog där övernatten. Skönt att komma hemifrån just nu! Skriver senare

Morning everybody

Ligger i sängen och har nästan läst klart Carolina Gynnings bok "Ego girl". Ligger och tänker på vilket jävla liv den människan haft, som man inte hade en aning om trors att hon är känd. Blivit behandlad som en slampa inom modellbranchen och killar som misshandlat henne både physiskt och psykiskt. Perioder av hennes liv har  bestått av kokain, orgies, fester och kåta agenter dag in och dag ut. Hon är så mycket mer än bara BB-Gynning har jag nu förstått. 
 
Och det man nu funderar över är vad som kommer ske i min framtid. Ska jag leva rövare eller kommer jag ha den här stabila vardagen i en håla där ingenting händer. Guud vad tråkigt! Självklart bör man vara försiktig, men man vill ju inte slösa bort tiden på det gamla vanliga. Jag vill uppleva nytt, ta chanser och leva livet. Men modet har jag tappat någonstans så jag måste leta efter det innan jag kan ge mig iväg. 
 
MMK
 
 

Omg

Ronja kom till lilla mig och myser ikväll! Så här ser jag ut efter dirty dancing ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1631729/images/2012/pic_5085756be087c322937980a0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1631729/images/2012/pic_5085756be087c322937980a0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1631729/images/2012/pic_50857574e087c32299b9d384.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1631729/images/2012/pic_50857574e087c32299b9d384.jpg" class="image">


DIRTY DANCING

nu ska jag kolla dirty dancing. Vågar jag säga att jag tror att jag aldrig sätt den filmen?! Helt sjukt. Men nu ska jag ta tag i det och kolla på den.
 

Jag har inte glömt bloggen!

Bara haft en hel del saker som gått före.
Resan hem gick bra, men det var en hel del onädiga fördröjningar. Så vi kom hem mycket senare än planerat. Lördagen bestod av att packa upp samt utgång på kvällen med mina härliga flickor som jag inte träffat på 10 dagar. Klockan halv tolv ringer en jobbarkompis och vill att jag ska komma till tolv. Så det blev en väldigt ofräsh dag på jobbet. Idag är jag ledig, så jag ska nog träffa emelie en stund idag. Det står solning på schemat och därefter måste jag nog köpa hem lite mat som jag kan fylla kylskåpet och frysen med.
 
MMK

Såhär har vi bott hela veckan förresten. Pappas lägenhet!

 
Sista inlägget från Kina nu. Nästa inlägg är jag hemma i Sverige! Puss MMK

Shilou och taiho

Idag har vi varit i Taiho. Tog bilen och körde runt och kollade på det riktiga Kina så att säga..
Dom sålde frukt längs hela vägarna i stort sätt, och när vi stannade till längs vägen så kom en gammal kvinna fram till bilen och ville sälja. Så jag öppnade dörren och pappa frågade om vi fick plocka. Det gick ju inte ha en konversation eftersom hon pratar kinesiska. Men hon hämtade korgar och hoppade in i bilen med oss och tog oss en liten bit bort för att plocka med henne. Kom väl därifrån med minst fem kilo klementiner, allt detta för 20 kronor. Kvinnan var super duper söt och jätte glad. Hon skrattade och pratade på som fan, men vi förstod inte. När vi skulle skjutsa tillbaka henne dit hon kom ifrån så ville hon att vi skulle fortsätta. Efter lite teckenspråk osv så gjorde vi som hon sa. Det visade sig att vi skulle hänga med till hennes tomt, där hon ville visa upp mer frukt och odlingar. Det var jätte mysigt och fräsht på hennes gård och husen var alla nymålade. Detta var ju liksom mitt i ingenstans och bara massa odlingar runt omkring, det var ju inte riktigt vad man förväntade sig. Alla hejjade och log när vi kom med bilen in i det lilla, lilla bostadsområdet. Vi kom ju knappt in med bilen på de små trånga vägarna.
 
Efter detta tog vi bilen hem igen för att sedan ta taxin till Shilou. Jätte mysigt ställe, lite som Kinas venedig skulle jag säga. Visserligen är det ju vad hela suzhou kallas, men det var verkligen venedig. Jag låter bilderna tala.



PET MARKET

Idag åkte vi till pet market. Det var väl i stort sätt jag som ville dit. Tycker det är något man ska se om man åker hit, det är hemskt. Alla djuren i trånga burar, inte alltid vatten och ibland i gassande sol. Mat vet jag inte hur ofta dom får, om dom ens får mat :(
 
Nu är jag hemma själv i lägenheten. Ligger med världens mensverk av någon konstig anledning. Har ju aldrig mensverk?? Mamma och my äter middag med Yvonne och pappa med jobbet.
Sista dagen imon. Då ska vi ut och se riktiga Kina. Det gamla Kina.   
 

Detta visste du kanske inte?

1. Kineser är inte diskreta för fem öre. De glor och pratar om en mitt framför ögonen, som om man vore en docka.
2. Lyckas du hitta papper på toaletten så är du bäst!
3. 80 procent av alla manliga människor hälsar inte på oss kvinnliga i familjen om man hälsar på dom. Dom säger inte ett skit, fråga mig inte varför. Detta är mestadels riktat till taxi chaufförer!
4. Trafiken är kaos, här kör man som man vill. Med eller utan lysen, inga bälten, omkörningar nära döden, tuta på allt och alla, parkera mitt på gatan och på övergångsställen. Dom har ingen aning om vad rondellen är tillför, sist körde han vänster i rondellen för att vi skulle åka till vänster. Han fattade alltså inte att han skulle köra runt rondellen för att komma till gatan på vänster sida.
5. En del sitter på offentliga toaletter med öppen dörr.
6. Många barn bär inte blöjor utan har byxor som är öppna i rumpan. Dom kan alltså bara sätta sig på gatan och bajsa om dom vill.
7. Man ser aldrig förare arga i trafiken, trots hur sjuka saker den andra föraren får för sig att göra.
8. Fotgängare kan gå mitt i vägen utan att ens bry sig om att en bil tutar på en för att han eller hon ska flytta på sig. Efterblivna!
9. Dom har jäkligt snygga skor här men inga större storlekar.
10. Ska du gå och handla kläder i en vanlig butik, så kan du räkna med att en från personalen går tätt bakom dig hela tiden. Man känner sig stressad och vill bara ge dom på käften!
11. 99% kan inte engelska här i suzhou.
12. I shanghai får inte alla bilar köra varje dag. Det är olika reg nummer som får köra bil på olika dagar. Därför skaffa många sig två olika plåtar och byter den så dom kan köra varje dag. (detta gäller vissa vägar, för att det är för mycket trafik)
 
 
 

Kinesen och Ligondi

Kom hem från en liten stund sen. Vi var och åt riktig kinamat idag. Det blev bönor, biff, guo bao rou bl.a.
Efter middagen skjutsade pappa oss till Ligondi. Ett jätte mysigt ställe mitt över sjön. En liten men lång gata med en hel del restauranger och mycket belysning. Vi var även på China Ink och pratade lite. Hade ju planer på en gadd men det var lite onödigt dyrt kände jag.
 
Pics har ni här.
 
 
MMK

MÅNDAG

Idag har vi bara gått runt sjön i stort sätt. Tog en lunch med Yvonne och en kaffe på Starbucks. Gå man mellan restaurangerna och de små husen som ligger längs sjön så ser man mycket par som fotas i fina klänningar och kostymer till bröllop och annat. Flera par på samma lilla gata.
När pappa kommit hem från jobbet, tog vi bilen och åkte till ett Outlet. Fick med mig en nike tröja hem bara.
 
Idag har vi gått på Walking street här i suzhou. Massa butiker med både bra och dålig skit. haha. Köpte lite små prylar bara, och jag och mamma tog en manikyr med massage. Nu ska vi ut och käka. Kanske blir det en tatuering på China ink med ;>
 
Puss
 

Mer bilder!


SHANGHAI

Lördags morse åkte vi med Jackie (en kines) till vårt hotell i Shanghai. Vi slängde in väskorna och fortsatte med bil till Pudong, där han skulle hämta upp två stycken på flygplatsen. Vi sa hejdå där och fortsatte med Tåget Maglev, ett av världens snabbaste tåg, om inte snabbaste.Vi besökte ett Free Market i Pudong första dagen. Helt okej, men jag gillar Free Market i Shanghai mycket mer. Senare på kvällen gick vi på Nan Jing road "walking street", Som leder till The Bund, vilket är fantastiskt! Några bilder knäpptes framför de fina skraporna och vi fortsatte till en fin bar som heter Glamour Bar. Sist pappa och mamma var där så kom Schumacher in i hissen upp mot baren! Tog in nån drink och sen tog vi Taxin mot Sapatas i Shanghai . Pappa känner en man där så han brukar vara där när han är i Shanghai. Jätte mysigt ställe. Inne på "krogen" däremot var det galet. Tequila tjejer i kort kort som dansar på baren och häller tequila i allas munnar. Riktigt bra drag! ;) Jag och mamma var kvar och dansade en stund, haha.
 
Dagen därefter var det Free Market i hela fem timmar som gällde. Och usch vad jag har shoppat !
För er som inte vet, så är det smala gångar fullpackade med små stånd (butiker) . Alla ropar och drar i en och man prutar som fan. Om ni besöker det här så glöm inte bort att det finns ett dolt rum bakom alla väskor i butiken som ni kan gå in i, där finns ofta en hel "butik" till. Ska ni pruta så kan ni ungefär erbjuda hälten av hälften av vad dom trycker in i mini räknaren. Ibland mer och ibland mindre.
Mamma och Pappa drog hem från Free Market tidigare så dom kom och hämtade upp oss tillsammans med chauffören vid Free Market.
 
Väl hemma i Suzhou så tog jag och pappa en taxi till Sapatas och hämtade hans E-bike. Tog en runda och köpte lite dvd filmer. Måste säga att det inte känns jätte safe att varken åka bil eller e-bike med pappa här i Kina.
 
Bilder får ni här.
 

FRIDAY

Tänkte slänga in några bilder från Fredagen bara !
 
                                                                 Här hänger alltså unga rika Kineser! Fina bilarna parkerade utanför och fina whisky flaskor för tusenlappar dricker dom. Whisky dricker dom i stort överallt, blandat med grönt te. 
I drinklistan såg jag blandannat whisky för över 30 000 kronor som man kunde beställa in!
Väldigt suddig bild, men det är den bästa med iphonen jag lyckats ta! Kanske lägger upp från kameran imorgon eller nått! Men ni ser hur soffan såg ut. Sådana soffor tre rader bakot och åt sidorna, kristall kronor i taket. Allt guld och silver!
 
Uppdatera om Shanghai imorgon. Shanghai är awesome btw.

Vattenspel och uppleva utelivet!

Måste verkligen sova nu. Ska upp 6 imorgon bitti för då kommer chauffören. Kollat på ett stort vattenspel i sjön idag. Vi satt på Sapatas veranda och åt samtidigt som vattenspelet höll på för fulla muggar. Därefter tog vi taxin mot Toutch. Det maffiga stället som jag skrev om i förra inlägget. Det var bättre än förväntat och jag skulle verkligen vilja åka hit och festa med några andra än min familj, haha. Det var grymt! vi var på ett annat ställe också som jag inte minns namnet på och efter det blev det en snabb visit på Harrys. Bilder får ni efter helgen. Kan ju inte blogga i Shanghai så skriver söndag kväll! Puss och godnatt MMK

Promenad runt Sjön!

Segt och jobbigt att ta sig upp på morgonarna, men det gick tillslut och vi började promenera runt sjön. Det är 26 grader idag men behagligt. Ikväll så ska vi nog besöka en rätt fet nattklubb. Pappa och mamma har varit där en gång förut. Det är visserligen ett ungdomsställe så de går nog mest dit igen för att visa oss deras fräna inredning osv. Det är bla där kineserna med lite cash hänger. Slänger upp lite pics på det senare om jag kan få några rättvisa bilder.
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men undrar ni något så är det ju bara fråga via en kommentar. Isåfall kan jag slänga ihop ett inlägg med frågor och svar, enligt min egna uppfattning om Kina då såklart. Har ju liksom inte tillbringat så mycket tid här, haha.
 
Här kommer bilder på bla några av alla statyer som finns här.
 
 
De tre lite brunare skraporna framför mig, inte de under armen, där bor min pappa!
 

SAPATAS OCH FOTFIX

Varit på Sapatas och ätit nu. Träffade några vänner till pappa och spelade lite quiz. Pappa är fortfarande kvar och jag, mamma och My har hunnit med lite fotfix. Dom skär med kniv bort död hud, extremt mycket hud! Lite läskigt men dom gör det bra. Idag fick vi tre samma kille. Killen var väl runt 20 och den ända kinesen jag sett med tatuering! Han var jätte duktig och fick rejält med dricks, så han var nog nöjd. Slänger in en bildklump till er.
 
OCEAN
 
Gelegodis hela längan.
Lite grodor?
Kämpar för sitt liv!
Klor och vingar tror jag.
MUMS
Levande krabbor har problem.
Hugger pinnen i maten, enklare så.
 
Lägenhetstomten
 
Utsikt från sovrummet.
På Sapatas!
Fotpedikyr!
 
 

OCEAN

Idag har pappa jobbat hela dagen så mamma tog med oss till Ocean. Det är ett STORT, riktigt stort varuhus med mat och massvis butiker. Vi var där och kollade förra gången vi var i Kina. Det finns väldigt speciella saker att hitta där. Idag såg vi krabbor, grodor, fiskar, ålar mm. Låter kanske inte så konstigt, men att se fiskarna ligga upp och ned, krabborna levande ihop bindade och sköldpaddor i en liten burk utan vatten, då mår man dåligt. Dessa tillagar alltså domm och äter levande!
 
Nu ska vi till zapatas, där pappa hänger rätt ofta! Varje torsdag är det quiz så dit ska vi och spela nu. Bloggar mer ikväll om det inte blir försent :)
 
Lite problem med bildera, men ska försöka ladda upp dem ikväll. Puss

MAGISKT

Resan hit gick bra och flygturen gick snabbare än förväntat denna gången. Idag har vi bara kollat runt lite och jag har äntligen fått äta Guō Bāo Ròu igen! Sweet and sour pork som man också kan säga. Hur gott som helst. Glöm inte äta det om ni åker till Kina! Känns skönt att äntligen vara på plats, längtar som in i till Fredagen då vi åker till changhai och shoppar. Vill inte gå och handla massvis här nu och så hittar man det billigare på freemarket.
 
Jag har glömt bort hur vackert det faktiskt är här i Suzhou, helt magiskt på kvällarna! Tänkte inte skriva så mycket idag för jag är väldigt trött. Har sovit 2 timmar under mer än ett dygn nu så jag slänger in en bildbomb istället.
 

Sån här imma är det i stort sätt hela tiden.
Pappas lägenhetstomt.
Poolområdet. Poolen är tömd förtillfället, eftersom det är för kallt,ehmm.
Ser inte så speciellt ut. Men det bara smällter i munnen!
Amazing dress!
Utsikt från balkongen!

Från balkongen!

Suddigt, men utsikten från balkongen här med.
Också från balkongen.
 
                                             Utsikt utsikt utsikt, men man får inte nog av den!  Synd att det inte syns på samma sätt i bilder.
 
Ska ta bilder med systemkameran framåt. Då blir det lite roligare bilder att titta på.
Imorgon blir det förmodligen pedikyr och massage. Jag ska även kolla in lite salonger och förhoppningsvis hitta en tandläkare.
 
Goodnight
MMK

VIP LOUNGE, GOLD MEMBERS

Sitter inne i guldrummet nu , fått i oss lite gått och nu ska vi ner och kolla i butikerna ! Hörs i Kina :) puss


PAIN

 
Jag har träningsvärk som faan. Stel som en lyktstolpe och jag ska sitta i ett flygplan ett halvt dygn. GUUD!!
Men jag är glad för det. Snart bär det av, bloggar senare. Puss
 
 
 

Avskedskväll hos Julia

Hemma hos Julia och Daniel tillsammans med Eve. Vi har ätit pecanglass i stora lass, tillsammans med grädde, banan och maränger. Det var gott kan jag lova! Nu är det inte mycket dötid tills jag åker. Hem, sova, vakna upp och fixa det sista. Timmarna därefter går nog mindre snabbt däremot. Hatar att flyga, rastlösheten smyger sig på ganska fort. Men det är det ju värt.
 
Länkade min blogg på facebook idag. Ser att många kikat in. Fortsätt med det , då blir det roligare att dela med sig ;>
 

INKÖPSLISTA

Trött som faan, men ska försöka hålla mig vaken tills kvällen och inte somna. Tror jag ska gå ner till Emelie i Beklädnadsaffären som det så fint heter. Säga hejdå och ge henne en liten kram tänkte jag.
 
Först tänkte jag skriva en inköpslista som ska bockas av i Kina. Jag skriver den direkt här så kan jag ju dela med mig av det jag köper när jag är där. Ni får den i bildform istället.
 
 
Finns en hel del till jag vill köpa, men här är en del!
 
 
 
 

Hatar att packa !

Varit på gymmet och i solariet, skönt att fräscha till sig lite innan man drar. För imorgon åker ju jag som sagt till Chinaland! Ska bli grymt kul, men packa är mindre kul måste jag säga. Skit svårt att veta hur man ska klä sig där nere. Vädret förändras snabbt men som det ser ut just nu så är det ca 24 grader på dagen och 20 grader på kvällen. Så väskan är packad med lite av allt dvs. shorts, jeans, långarmat och linnen osv. Jag har lyckats trycka ner alla mina kläder/saker i ett handbagage, så jag checkar in det som min resväska och köper en ny stor resväska i Kina. Lika bra att komma hem med ett handbagage och en resväska full med nyinköpta ting ;)
 
Klockan 1-2 någongång lämnar vi Skillingaryd, så har lite tid att fixa och dona imorgon också. 
Nu ska jag laga lite mat. Fisk med äggsås blir det, hur gott är inte det då?? Svingott
 

07.32

Dålig uppdatering ! Tidig morgon idag, det blir gymmet och solning nu och därefter slänger jag mig nog i sängen igen ;) skriver sen !


Bad Day

Kom hem från frisören för ett tag sen. Blev inte riktigt så bra som jag hoppades på. Slingorna är ojämna och jag har en mörkare del av huvudet och en ljusare. Dessutom blir det bara kortare och kortare, men det är ju mitt egna fel. Får se vad jag ska göra åt detta, vill inte gå tillbaka och klaga! Första gången jag är riktigt missnöjd hos den frisören. 
Igår blev jag hastigt inringd till jobbet, så jag gjorde ett kort pass mellan 14.45- 22.00. Var rätt lugnt. Kanske blir inringd idag med, men hoppas starkt på en ledig fredag tillsammans med mina vänner. Sen blir det jobb hela helgen.
 
Lite positiv energi är behövligt idag, som tur är hjälper solen till en del, men jag är fan inte glad !
 
 
 
 
Nu ringde de från jobbet, min lediga fredag är körd :(

Oh sunny day !


KANELBULLENS DAG

Bullbakning pågår !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1631729/images/2012/pic_506d50719606ee406359c31a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1631729/images/2012/pic_506d50a59606ee4098dfa58c.jpg" class="image">


Take me back

 
 

Soffhäng på Femkampsvägen

 
Hemma från en promenad i spöregn med Beccy. Sitter och dricker min shake med inpackning i huvudet just nu. Ikväll ska vi dregla lite till Channing Tatum i Magic Mike, muums.
 
Imorgon är det Kanelbullens dag om jag inte minns fel. Då ska det bakas så det bara flyger deg hemma på Femkampsvägen 24. Och ja, då får man faktiskt vräka i sig både ogräddade och färdigbakade bullar, utan att tänka på kalorier och allt jobbigt.
 

FÅGELBO

Frisören är inbokan Fredag morgon klockan 09.00. Mitt hår ser ut som ett fågelbo, könsbuske eller något i stil med det. 
 
Vad gör man med sitt hår om man vill att det ska växa fast man är i dagligt bruk av plattång, hatar sina egna lockar och färga det konstant för att färgen går ur? Finns det ingen mirakelprodukt som sätter igång det hela och ger mig långt hår inom en väldigt kort tid? Jag klarar inte av att gå runt med en könsbuske på huvudet tills mitt hår blivit oslitet och långt. 
 
Hemskt är ordet!
 
Såhär är tanken att jag ska slingas på fredag! 
 

3 Oktober,

Onsdag eftermiddag och jag börjar på bloggandet igen!
Nu var det ett bra tag sen jag skrev av mig på bloggen, så tänkte ta tag i det här och skapa en läsbar blogg.
 
Om 7 dagar sitter jag tillsammans med min familj på flyget mot shanghai. Ska bli grymt skömt att komma iväg lite. Det är också en anledning till att jag börjar blogga lite smått nu, för förhoppningsvis om allt funkar som det ska med internet i kina så kommer ni att kunna följa mig och mina dagar i Suzhou, som kommer bestå av shopping, sevärdigheter och mycket annat intressant. 
 
För er som inte vet, så bor min pappa i Suzhou och har gjort sen 3 år tillbaka. Nu bor även min mamma där sedan ca 1 månad tillbaka och tanken är att hon ska bo där till februari. Självklart så kommer mina päron hem emellanåt men nu är det vår tur att besöka dom. Det är andra gången jag besöker Kina men har inte en ynkaste bild från den gången. Så nu ska jag ta massvis med bilder som jag kan minnas tillbaka till. Vem vet, det kanske är sista gången man är där. 
 
Skulle söka stavningen suzhou på google och fick då upp lite fakta. Att suzhou är en av de mest berömda städerna i Kina hade jag inte en aning om. Inte illa pinkat för att vara en sådan liten stad!
 

RSS 2.0