säljer!!

 
Oanvänd viktoria secret. Skriv om du är intresserad!
 

Shame on me

Idag är det Lördag och jag ska snart iväg till stan med två kompisar! Det ska fixas alkohol och lite smått på rean förhoppningsvis. En aning besviken på rean detta året, var inne i stan i förgår och hittade bara en liten ynka tröja på rean. Men nu har jag iallafall lärt mig att inte handla bara för att det är billigt. Tänka och resornera först, därefter plocka fram plånis!
 
Min jul har förresten varit bra, lika mysigt som alltid. Många bra klappar och många glada miner. 
Kan lägga ut bilder på födelsedagspresenter och julklappar senare eller en annan dag, JAG LOVAR! 
 
Dagen efter jul, blev det lite alldeles för mycket av det goda, men kul hade vi.. och ont i fötterna..! 
 
MMK
 
ps. fått förfrågning om jag kan lägga ut bilder på det jag köpte i Kina, det ska jag, promise.
 

Long time ago

sorry dudes
 
Pluggat endel sista tiden, och ätit, typ hela tiden.. Det blir problem matmässigt när mamma kommer hem och lagar riktiga middagar och bakar julkakor/godis. Visst ingen jul utan massa gott, men fan va jag äter!
 
Det börjar närma sig uppskrivning och uppkörning nu. Måste säga att jag känner mig jätte osäker på båda delarna. Tycker att jag är grym på att köra bil men har kommit på att jag väldigt ofta glömmer att kolla skyltarna såfort jag kommer in på en väg. Glömmer kolla hastighet och huvudled osv. Tar allt för givet and just go with the flow liksom. Inte alls bra på en uppkörning. 
 
Tycker också att väldigt mycket på testerna inte gr att ta reda på i boken , eller så stämmer inte svaren in med det som står i boken, och hur i he've'e ska man då lära sig. 
 
Ikväll blir det vänner och tv skulle jag tro. Lugnt som vanligt för imon ska jag upp och jobba klockan 10.00. 
 
Drick nu inte för mycket och lägg bellen på kvällen, det blir super pinsamt dagen efter. 
 
MMK
 
 

Oh hell no

I ain't gonna fail !


Som jag längtat efter dig!

Nu äntligen har jag fått hem min mamma. Kändes underbart att vakna upp i morse när man körde ner fötterna nedanför sängen för att kliva upp, och märker att santa har varit där med godis i tofflan, lovely! Trippade glatt ner för trappan och ser julsaker täcker hallgolvet och julmusiken spelas ur högtalarna samtidigt som mamma pyntar för fullt medan resten av huset sov. Klockan var då halv 8, mamma hade varit uppe sen klockan 3 på natten. Underbar morgon.
 
Jobbat idag och nu är jag hemma och ska snart äta middag med familjen! Pappa fattas oss bara just nu <3 
 
MMK
 
 

OMOGNA AS!

Baaaaam, vad snö det har kommt. Skottat ihjäl oss jag och min syster. Det är fan inte kul att vara utan föräldrar när det är sånt här väder. Gud vad omständigt det blev. sysan.
 
MMK
 
 

Röja, Röja

Städar för fullt här hemma, behövs en stor städning innan mammsen kommer hem. Men julpyntet får hon sköta själv, blir nog bäst så! Igår var jag och övningskörde med Gabbe, min körskolelärare. Måste säga att jag känner mig usel på att köra bil när jag kör med honom. Så sjukt mycket man ska tänka på och överdriva allt. Blir så rörigt i huvudet så jag blir kass i stället! Usch, och snart har jag proven :( what to do? 
 
Ska ner och köpa blommor snart, så det finns lite nya fina julstjärnor på borden tills hon kommer :) sen litre senare så kommer Beccy och Emelie hit och käkar middag, mysigt!
 
Imon blir det jobb klockan 7.30, puuh!
 
MMK
 
 
Gårdagens middag. Grym på skysåser numera, lite mycket vitlök bara!
 

Yeah I know.

Förlåt för min sämsta blogg just nu. Har varit mycket de sista dagarna.
Jobbade i Fredags, hela snygga Rögle kom in och gjorde min kväll lite bättre! Och sen var ju förståss Lasse Stefanz där med, som vanligt-
. Därefter åkte jag till Julia med några vänner för att spela poker och dricka vin. Igår så gick jag rakt upp från sängen och började städa, ingen frukost och ingen middag fören på kvällen. Städade från 10 till 19 tror jag. Duktig jag är, bra Moa ! På kvällen kom tre vänner hit och drack lite champagne och kollade så mycket bättre. Så mycket bättre kan det inte bli ;)
 

RSS 2.0