SHANGHAI

Lördags morse åkte vi med Jackie (en kines) till vårt hotell i Shanghai. Vi slängde in väskorna och fortsatte med bil till Pudong, där han skulle hämta upp två stycken på flygplatsen. Vi sa hejdå där och fortsatte med Tåget Maglev, ett av världens snabbaste tåg, om inte snabbaste.Vi besökte ett Free Market i Pudong första dagen. Helt okej, men jag gillar Free Market i Shanghai mycket mer. Senare på kvällen gick vi på Nan Jing road "walking street", Som leder till The Bund, vilket är fantastiskt! Några bilder knäpptes framför de fina skraporna och vi fortsatte till en fin bar som heter Glamour Bar. Sist pappa och mamma var där så kom Schumacher in i hissen upp mot baren! Tog in nån drink och sen tog vi Taxin mot Sapatas i Shanghai . Pappa känner en man där så han brukar vara där när han är i Shanghai. Jätte mysigt ställe. Inne på "krogen" däremot var det galet. Tequila tjejer i kort kort som dansar på baren och häller tequila i allas munnar. Riktigt bra drag! ;) Jag och mamma var kvar och dansade en stund, haha.
 
Dagen därefter var det Free Market i hela fem timmar som gällde. Och usch vad jag har shoppat !
För er som inte vet, så är det smala gångar fullpackade med små stånd (butiker) . Alla ropar och drar i en och man prutar som fan. Om ni besöker det här så glöm inte bort att det finns ett dolt rum bakom alla väskor i butiken som ni kan gå in i, där finns ofta en hel "butik" till. Ska ni pruta så kan ni ungefär erbjuda hälten av hälften av vad dom trycker in i mini räknaren. Ibland mer och ibland mindre.
Mamma och Pappa drog hem från Free Market tidigare så dom kom och hämtade upp oss tillsammans med chauffören vid Free Market.
 
Väl hemma i Suzhou så tog jag och pappa en taxi till Sapatas och hämtade hans E-bike. Tog en runda och köpte lite dvd filmer. Måste säga att det inte känns jätte safe att varken åka bil eller e-bike med pappa här i Kina.
 
Bilder får ni här.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0