Väntaan

good evening everybody



Tog min andra körlektion igår, i Värnamo. Det gick mycket bättre och jag känner med en gång att jag lär mig något nytt hela tiden. Plugget har jag fortfarande inte tagit tag i, fy skam Moa Karlsson !

Igår spenderade jag eftermiddagen med Caroline. Vi shoppade loss lite i vår secondhand butik på torget samt Önska. Jag hittade två tunna skärp. Ett i mocka och ett i svart skinn med en tunn silverkedja hängandes på. Fick också med mig ett "askfat" som jag själv kom på att jag skulle använda det till. detta tillsammans ick på 50:-. Jag bara älskar att handla billigt
Slutade med sleepover hos mig.

Snart ska jag bege mig till gatan ovan för Top Model Sverige mys och BB såklart.


Hälften gjort, hälften kvar

Läst i boken- check
Skrivit cv/ personligt brev- check
Skrivit väldigt lite i rapporten- check
Pluggat på provet om arbetarlitteratur- check
Röjt undan /städat lite- check



upplagd dag

10.00 - Läsa i Brott och Straff av Fjodor Dostojevskij
11.00 - Skriva cv + personligt brev
12.00 - Skriva i Rapporten om Barncancerfonden
13.25 - Plugga till provet om Arbetarlitteratur
senare:
Städa / röja (fjäska för mamma)
Träna promenad + mag och rump övningar
Plugga körkorttesori
Städa rummet
Suck !

NO

Nu har jag äntligen tagit min första körlektion med Gabbe! Men fyfan va tråkigt att bilen är hur skum som helst att köra. Jag som trodde att jag finally skulle få visa min skills, fick istället för att fokusera på de nya sakerna, fokusera på vad som hände med bilen om jag gasade och bromsade, typ. Men men, jag hoppas på at det är en vanesak.

varit ledig idag så innan körningen tog jag en långpromenad. Nu kom jag precis hem från Emelie som precis är hemkommen från Paris och London. Kollade lite bilder och snckade med henne och Eve, awesome!



förälskad

i en sko.. Underligt, men mycket sant.
Har aldrig sätt något finare att bära. GE MIG RIKA FANSKAP


This weather (L)

underbart väder idag. Solen är steker som fasen och man fryser inte utan jacka. Hur underbart är inte det?
Varit i skolan idag. Åkte upp tjugo i sju för ett studiebesök som var över på en timma. Därefter slutade jag egentligen men valde att stanna kvar och plugga på Modernismen. Nu är jag hemma, och tänker skita fullständigt i plugget idag tror jag.

Nu vill jag ner o ta en fika på Teds, hoppas jag lyckas dra med mig en vän innan solen försvinner!



INSANE

Kom precis hem från bion. This means war var helt underbar!
Ville bara tala om att min kärlek till Tom Hardy efter Warrior har nu blivit ännu maffigare. Går det annat än att tycka att han är hur sexig som helst?, ne.. vistte väl det.

Please be mine

Shieeeet.

Hard work

Hela helgen består av jobb denna veckan. Igår slet jag mellan 12-21 idag 12-18 och imorgon 11-21. Men idag kommer förmodligen dagen att gå ganska fort.
Vet inte vad som händer ikväll. Igår var jag tillsammans med några vänner och kollade på Cabaré filmer från fågelforsskolan. Superkul !

Nu ska jag dra mig. Ha det gott folket



Kubism, Surrealism, Dadaism, Futurism, Expressionism

Borde plugga på modernismen men det verkar inte hända. Det är det här jag menar, vem vill känna sig tvingad att lära in sånt i detalj i onödan? Inte jag !
VA SÄGER NI?? VA??

Billetande, funderingar om framtiden, leker med fantasin osv.

Klockan är 14.18 och jag sitter fortfarande på samma plats, i samma myskläder, oborstade tänder och utan frukost i magen. Vet ni varför? Min frukost bestod av 4 fucking cornflakeskakor!! Så nu tänkte jag undvika allt som går att tugga på, tills det blir akut. Får se hur länge jag lyckas. Inte bra att strunta i maten, jag vet. Men när man känner sig så dålig så känns det bättre att äta så lite som möjligt under resten av dagen.
Träna kan jag inte göra idag.Det är snö ute och jag har en väldans träningsverk i framlåren efter mina utfall. Så inget gym för min del idag heller. Jag får köra lite armar här hemma i hallen. Dä blii kanon!
Efter jag vaknat upp hos Ronjabus så gick jag hem och satte mig i soffan. Och här har jag suttit sen klockan halv elva. Jag har nämligen försökt att hitta en bil. Inte till mig utan till familjen. Inget särskillt men någon go som rullar, är kul att köra och som är i den prisklassen vi tänkt oss. Vilket inte är nått att komma med. En ny bil är ju den sämsta investering man kan göra!
Om jag får bestämma så vill jag ha en svart bil, över 200 hk och manuell. Sen får den väldigt gärna duga utseende mässigt också, haha. Med tanke på att det förmodligen blir jag som har bilen efter sommarn när mamma flyttat till Kina.
Jag har aldrig längtat mer efter livet efter skolan. Bara lägga plugget åtsidan, tjäna sina egna cash, ha sin fritid efter avslutad arbetstid och njuta av att vara vuxen. Skulle ni över 25 läsa min blogg nu så tappar ni väl hakan. Men det är okej att säga så när man fortfarande pluggar och har gjort det i 12 år. Kanske ändrar jag min åksit efter några år? men just nu känns det inte möjligt.
Man kanske ska börja med LCHF, low carb high fat. Äta sig smal, utan hunger ! Det hade ju underlättat för mig eftersom mami gör det. Det gäller alltså att äta mycket fett, undvika kolhydrater och socker. Tänk att få klunka ovispad vispgrädde ur förpackningen utan att det gör nått, snarare tvärtom, mh.. Men att inte ens få äta frukt känns kanske inte så bra!
Men det funkar och är inte ohälsosamt ! Detta är den bästa metoden för överviktiga och det ända som hjälper mot diabetes typ 2.

Fläskpadda

Ingen bra dag idag. Kylan är inget mysigt och promenarden var inte alls lika härlig idag. Blåste och var svinkallt! Idag tänker jag ge mig belöning för att jag skött mig rätt bra sen i Måndags, haha. Så därför tänkte jag att, varför inte baka lite cornflakeskakor, småäta osv osv.. Inte bra Moa, men av någon anledning så tillåter jag mig själv det.

Imon tänker jag vara hemma från skolan. Vi har friluftsdag och jag skulle gått en promenard med skolan klockan halv tio. Men så känner jag såhär. Varför åka i en timma till skolan för att sedan ta en promenard och därefter åka hem i en timma till. Då skiter jag i det och tar som vanligt min promenard hemma i lilla Sk.
Så imon blir det lite plugg samt träning. Jag tänkte också ringa och boka nageltid hos Tess i vaggeryd. Visserligen så är det inte förens i slutet av Maj. Men tänkte att det är bra att vara ute i tid när det senare kommer bli fullbokat väldigt snabbt av alla balbrudar!

Ikväll blir det mys och kakkalas med fam Svenningson och Ronnie till "alla" kvällens tv- program.

Hör av mig inom snar framtid

18.17

tatuering eller ej ? kan inte bestämma mig! Tycker det är jätte fint och halva mig vill ha tatueringar men halva mig vill vara helt utan, helt ren .. Kan nämligen tänka mig att det är väldigt vackert och sexigt med kroppar utan tatueringar efter några år, då precis alla har massa bläck i huden. Svårt beslut. Har ju en del ideér i huvudet som skulle sitta fint på kroppen, hehe

Kvinnan med snyggast tatueringar är en ren självklarhet ! Den på skuldran har varit min favorit tatuering så länge jag kan minnas.


Tycker synd om dig.

Hemma efter en långpromenad. Samma runda som igår och fortfarande lika underbart i solen!
Min nya almenacka som inskaffades i Lördags börjar fyllas med inlämningar, arbete, körlektioner, träning osv. Och ja, ni hörde rätt.. Jag har bokat min första körlektion med Gabbe. Nu måste jag även ta tag i teorin. Jag kommer att läsa på egen hand men vet inte riktigt vart jag ska börja. Är ju en del om man säger så!

Lite mindre rolig kväll igår. Tycker det är tråkigt att folk ska förvrida sanningen och tala om saker de inte vet ett piss om. Är det onormalt att man tycker det är kul att vara ute och prata med killar när man haft ett förhållande i 3 år och fyra månader? är det konstigt att man njuter av att se vad livet har att erbjuda som singel? Var inget fel på mitt gamla förhållande men man går vidare tillslut, lika så med vänner. Umgänge byts och helt plötsligt så får man anklagelse över sig och folk undrar om man tycker att man är för fin för det gamla gänget, vad handlar det om då? Jag tycker att en del människor bör ägna mer tid på sig själva och sitt egna liv, än att sprida skit om andra och göra massa fula påhopp utan någon som helst anledning. Jag tycker synd om dig!

Förresten så har min balklänning anlänt. Den var jätte fin, men det finns en del ändingar som ska göras. Slitsen ska höjas och lite tyg ska tas bort, klänningen ska alltså bli lite snävare, det behöver hända lite mer på den. Men annars var den underbar ! Nu ska det bara skaffas ett par sjyssta heels, lite smycken och en väska. Längtar ihjäl mig till allt som har med student och bal att göra. iiiih.

Nu ska jag plugga igen, senare blir det gymmet med eve ! Tänkte fokusera på kroppen denna veckan.

Talk to you later


Ny vecka nya utmaningar

Idag har jag varit i skolan i ca 1 timma och 45 minuter på expo lektionen. Efter det hängde Beccy med ner till stan och reklamerade mina snart 1 år gamla jeans som gott sönder. Trodde inte det var sant när dom lät mig får pengarna tillbaka efter så läng tid. Men det är helt rätt enligt konsumentköpslagen! Jag som bara förväntat mig ett presentkort.

Beccy och jag var ute på en långpromenad innan idag, cirka 1 timma och 45 minuter tog det. Underbart när solen lyser en i ögonen samtidigt som musiken dunkar i öronen. Resten av dagen har bestått av plugg om Renässanssen. Usch ooch fyyyy

Had forgotten

Den as snygga klockan jag hade på mig för tre inlägg sen, har jag köpt från min kusin Beccy. De säljs för 100 kronor och finns i alla möjliga superheta färger, SÅ köp nu både damer och herrar. Det va därför jag la ut bilden sist, för att tipsa er.. men eftersom jag glömde det då så får ni tipset här och nu!



Här fick ni en ny bild bara för det

..

Vill tillägga att städningen tog 7 h !!!!

good girl

Idag har jag verkligen gjort nytta! Det ända som fattas är träningen och den tänker jag skippa idag efter att har tragglat och kämpat runt med damsugan i alla hörn och kanter på undervåningen. Gjorde en riktig vår städning och känner mig super nöjd med min insats. Skåps hyllorna är också urtorkade, underbart!
Nu må min mamma vara nöjd.. men helt gratis var det ju såklart inte ;)

Imon ska det jobbas på kära Götaström, 12-21. Lördag blir det en runda till stan med mamma, behöver handla lite grann. Ett par jeans bla, en klädstång och lite smått och gott förmodlingen.


RSS 2.0