ALDRIG MER FET

Blev inget alls gjort idag, tvättat lite bara och lagade mat till kusinen och mig. Det blev bulgur kokt med kycklingbuljong tillsammans med stekt skinka och majs. Super smarrigt, prova själva! 
Precis kollat på Aldrig mer fet och ätit lite kvällsmat, jag och min alldeles egna lilla familj här uppe i röda huset. Älska dom som om de vore mina egna syskon! 
 
Förövrigt så funderar jag på vad jag kan göra med min kropp på ett år om ett fetto kan gå ner 46 kilo? Måste väl kunna skaffa lite synliga magrutor då åtminnstonne? Bort med fettet och biffa på som fan. Efter körkortet!
 

Never felt more alone

Hatar idag! Jag är förbannad och stör mig. Allmänt jävla sugen på att lägga en fet snyting i någons face. Veckan i månaden då allt är dåligt. Jag orkar inte plugga, vill bara gråta. Ingenting funkar och allt ser ut som fan.
 
 
 

Shopping, Lightparty och bonde

Godmorgon söta ni.
 
Igår var jag ledig. Jag tog tåget upp till min kompis jobb för att sedan åka med henne och hennes lillasyster för en snabb visit i Jönköping. Det blev några julklappar inhandlade och lite till mig själv, men inte mycket! Efter den snabba visiten i stan så tog vi oss tillbaka hem till deras mamma som hade ¨Lightparty¨. Där säljs speciella ljus med en lååååång brinntid och bättre produkter en vanliga. Mysigt var det. Hem till Skillingaryd med alla och jag hamnade jämte lillen och sov där inatt.
 
Missade ju då bonde igår. Så jag tänkta att jag unnar mig det, så tidigt som jag var uppe, så pluggar jag körkortet därefter. Hörs sen !
 
MMK
 


mera


Alanya bilder

 

Bortom all rum och tid

I somras gjorde jag min andra Alanya resa, denna med min vän Caroline. Jag vill bara stoppa in lurarna i öronen och lyssna på musiken som tar mig tillbaka dit. Utan supande till sex på morgonen och sunkiga fyllon efter oss så hade vi jävligt kul. Ett minne för livet. En hel del konstiga saker hände oss under vår vecka i paradiset.
Saker som att dricka gott utanför hotellet tillsammans med två bartenders från hotellet (En 32, en 22? Jag kommer inte ihåg) bli tillsagda att vara tysta och förflytta oss till den lilla ¨parken¨ för att kolla porr och bli spådda. Fanns en förklaring till porren, men att bli spådda fanns ingen förklaring till. Tror ni vi blev skakiga eller, svar ja! Kusligt rätt den där mannen hade med två tummar. Jag kan lova att det sjätte fingret även stod för hans sjätte sinne, tro mig. Att jag var dumsnäll, omtänksam, ärlig, haft ett långt förhållande som nyss tog slut, lipar till filmer lätt, brukade tabletter ( vilket jag gjorde väldigt mycket just då), spontan, eller som han sa liksom ¨wuuuuhuu¨(med händerna i luften) let's go liksom, är saker han sa som jag kan vara snäll att dela med mig av. 
 
En annan vrickad sak som han sa, som faktiskt kan kopplas till vad jag sagt tidigare, är att jag kommer ¨pule runt¨ i mina äldre dar. Jag kommer inte hitta en och sedan stanna resten av mitt liv. Men om jag hittar någon som jag verkligen kommer älska, så kommer jag ge honom allt, hela mig. 
Det roliga är att jag alltid sagt att jag skulle vilja ha ett liv där jag fortfarande chillar med mina tantpolare vid 55  -+ års ålder. Ligger på plajjan med en drink i händerna på oss , hatten på huvudet och spana in snygga vältrande män. Jag har även nämt på lite mindre allvar att jag vill vara själv att uppfostra min son/dotter . Har en så nära relation så det inte är klokt! Hitta på roliga saker hela tiden, bara jag och mitt barn! 
Dagen efter kom dem med två fina armband med våra namn på, Mali hade ett sånt som vi gillade så mycket!
 
Nog om dem. 
För att snabbt dra några flippade händelser så sumera jag kort!
Flera återbesök på vårt Theos Place  där killarna/männen dansade över huvudet på oss under våra middagar, kareokebar med två av dem, Antonio och Selim, fina drinkar med utsikt mot borgen samtidigt som Antonio sjöng kareoke.
Han som sa att han inte var på tjejer som alla andra turkar, som sedan nästintill åt upp mig, med motstånd såklart! Men han vara bra och dansade som en gud. 
Kvällar hos min Selim på Nordic Shop, bli knäppt på näsan av en kaxig tysk pårökt kille, bli förföljd och läskigt attakerad av en serb och sedan ¨räddade¨ av en taxichaufför som sedan bedrog oss på pengar. Få fina burberry handdukar för en puss, poolhäng med goa svenska grabbar, busvissla på tjejer och hantera business på turkist vis ( oohh, sexy lady) tillsammans med Meth. Betygsätta skandinaviska ass som vandrade förbi liksom. Bli igenkänd utav många butiks och hotellkillar, kvällar med Selim och Selim, sen kväll på Las Vegas som var världens bästa avslut på en vecka i turkiet. Jag dör lite ♥
 

 
 
 

LOVE

Dunkar Eminem i lurarna. Finns inget bättre än riktigt hög musik med riktigt bra bas <3
 
Har fått allergi, däär

sorry dudes

Jag kommer inte att blogga just nu heller, taskigt va? Jag har inte hunnit för jag jobbar och först nu landade jag efter jobbet. Jag kommer at lägga mig nu, så tänkte bara säga att det blir jobb imorgon igen men innan det ska vi iväg och gratta mormor som fyller 83 år idag, älska min mormor mycket!! Grattis <3 
 
sovgott nuttisar!
MMK
 
 
Redan fem över halv sju tankade vi bilen som skulle ta oss till Ullabulla ! 

Jag säger vad fan som helst, det låter ändå bra

Go'kväll !
 
Har hållt igång hela dagen. Städat, rensat,kastat, duschat, tvättat osv osv. Snart kommer Beccy (kompis/kusin) till mig och myser. Ska hämta upp henne på stationen och handla lite gott :) Blir nog snabbmat idag, pizza skulle jag tro ! Imon bär det av till Ullared. Ska bli så himla kul, jag älskar Ullared! Lär vara packat med folk vilken tid vi än kommer dit. Men vi hoppas på att halv sju är en bra tid att åka hemifrån. Så det blir en tidig morgon imorgon och förmodligen en rätt tidig kväll ikväll.
 
På inköpslistan just nu står det bla:
 
Julklapp/present mormor
Julklapp pappa (vågar inte skriva vad, ifall han läser min blogg)
Julklapp mamma?
Torrschampoo
Brunservetter
schampoo
balsam
ansiktsvatten
tandkräm
påslakan
inredning
underkläder
rosa skum (något nyttigt, vet inte namnet)
 
MMK
 


IGÅR

Igår bjöd vi katten på julbord och jag fick järpar med sallad och romsås. Konstig blandning kanske men det var gott!
 
 

 
 
Frukosten idag blev samma som alltid fast denna gången med äpple i. Så gott med frukt i fil!
 
 
 

Mamma glad?

Nu har vi gjort det julfint ute i blomlåder och piffat upp soffan lite. Hoppas mamma är glad?
Bra tips är faktiskt att i smyg klippa av en hel del granris ute på granarna och pynta med det, titta så fint det blir!
 

Kalorisnål LCHF pizza!

Denna får det nog bli till helgen. Låter himla gott, så jag delar med mig!
 

Cashinnnnnn!

Juicydresserna som jag haft ute på tradera landade på 215 och 410 kronor. Bra jobbat tycker jag ! 
 
CASH IN
MMK
 

Sugen på brunett igen, Fan

 

Rensning!

Blev inget test innan jobbet. Jag tog istället tag i att plocka ur min "träningskläder garderob" och även underklädeslådan.

Snart drar jag till jobbet , men innan det ska jag ta ner alla mjölkpaket osv till sorteringen!

MMK

Är det någon som vill trycka upp pattarna lite extra så har jag gratis inlägg här ! Haha ;)


IDAG

Frullen instoppad och jag fullproppad! Idag blev det som alltid (i stort sätt) lättfil m. banan, linfrön, kanel och pyttelite stevia. 
Jobb om ca 3 timmar. Innan dess ska jag ha duschat och gjort ett test på datan.
 
Först duschen!
 
MMK
 


Usch dumma Moa idag!

Vilken hemsk ätardag säger jag bara. Nu har jag fixat en fitness tidning och försöker peppa mig själv lite. Hatar känslan av dåligt samvete man får på kvällen. LÄR DIG DET MOA!
 
Jobb imon igen. Förlåt för en tråkig blogg, jag ska bli bättre. 
 
Puss MMK
 


<3



Miss my Mom!

Sitter och skriver med mamma, Världens bästa mamma! Saknar henne något sjukt.
 

Mitt råd!

Har nu läst om de serumen som förbjuds i Usa. Det är framförallt Neulash och Revitalash! Jag kommer inte att köpa något serum som det ser utnu. Det får växa naturligt. Vill inte riskera mina ögonfransar som faktiskt är rättså långa naturligt.
 
Så nej till dessa produkter!
 

Hru bra var Twilight?

Jo, den var hur jävla bra som helst!!!! Satt och räknade, jag grät 6 gånger, japp! Jag måste erkänna att det inte hände särskillt mycket i filmen, men det som hände var så fint! Jag älskar Twilight och jag är så ledsen att det var sista filmen nu. Men men, det var fint och spännande sålänge det varade. Jag vill också vara vampyr nu! Tänk att kunna springa fort som fan, ha en sån styrka och dem snygga röda ögonen, wow.
 
Nog om Twilight!
Sitter och kollar lite julklappar. Både jag och syster har kommit fram till att vi båda önskar oss ögonfransserum av varandra. Tanken var x-lash vilket jag trodde jag läst om ett bra tag tillbaka. Det visar sig då vara neulash jag har sökt på sen år tillbaka, kan det stämma? Har tyckt att x-lash förpackningen inte stämmer överrens med vad jag har tittat på förut, och nu förstod jag ju felet då jag hittade neulash. Det var ju den!
Men efter att ha sökt på omdömen osv, så har jag läst saker jag inte hade hoppats på. Folk har fått ful röd/blå färg kring ögonen och fransarna har efter en längre tids användning börjat gå av och skapat stora mellanrum mellan fransarna? Det vill man ju inte! Har inte läst något särskillt om x-lash mer än att vissa är skitnöjda och andra hade hoppats på bättre resultat. Jag vill först och främst använda den till ögonbrynen och dit fungerade x-lash mindre bra fick jag precis höra. Så nu är jag lite splittrad. Priset från x-lash och neulash eller revitalsh som också finns skiljer sig dramatiskt. Jag hade velat ha 6 ml eftersom jag ska ha till ögonbrynen också. Det kan kosta upp mot 1600 kronor, och det är det kanske inte värt om man råkar ut för dessa besvär som endel pratar om? Är det någon av mina läsare som provat på något så får ni gärna komma med era åsikter! Det skulle verkligen hjälpa mig!
 
Borde pluggat körkort idag efter jobbet, men jag somnade med huvudet i teoriboken på bordet. Har varit så sjukt trött idag. Måste börja med rutiner nu känner jag !
 
Från bion i lördags. Taggade som fan!
 
MMK
 
 

 

Snart

Dra jag! Här ska det rinna ur mungiporna, puss ;)


SUPER TAGGAD

Tjena.
 
Jobbade hela dagen igår och idag fick jag vara ledig. Vilket var hur bra som helst, för då slipper jag stressa som en jude hem för att fixa mig. Vi ska ju nämligen på TWIIIIIILIGHT idag! Så jävla nöjd är jag!
 
Imon blir det jobb igen..
Kom ett paket från HM idag med. En vit sängkappa, 2 trosor, julservetter och en bygelbh svart som inte passade, buhu!
 
Nu lagar jag världens godaste kyckling "gryta". Receptet finns redan i ett inlägg :D puss
 

Nervous breakdown

Snart ska jag ta tåget till värnamo, eller åker jag med syster dit och ska övningsköra med Gabbe. Har inte kört med han och den bilen sen i Maj tror jag. Usch, jag hatar deras nyare bilar som är så lätta att de blir svåra :o Hoppas allt går bra iallafall, och att jag inte krockar mer än en gång. (PEPPAR PEPPAR). Ikväll ska vi upp till bästa kusinen som fyller 16 år idag. Hon ska bjuda på fika osv :)
 
GRATTIS BÄSTA UNDERBARASTE RONJA! Löve U
 

Morning sunshine

Vaknade nu, ska göra ett snabbt test och vid tolv ska jag ner till kusinen min för att lämna pälskragen hon köpt. Därefter promenerar jag nog ner till en vän, där vi ska mysa och se Twilight hela dagen. Den nya Twilight släpptes ju i förgår så vi ska på den på Lördag hela gänget. Då kan det vara en fördel att se den förra delen en gång till innan. 
 
Nu ska jag göra mitt test, wish me luck! Puss 
 
MMK
 
Trött Moa! Sista bilden är på min komis nyinköpta mopsvalp. Hur söt är den inte?

IDAG

Hejsan !
 
Idag har jag inte haft för mig så mycket. Vaknade, gjorde ett test på datan och senare tog vi en runda ner till affären för att handla lite jag kan fylla frys och kylskåp med. Attans vad pengar det går åt!
 
Idag blev det stekt kyckling flié med hemmagjord tzatziki och en sallad till det. Tzatzikin gjorde jag på lätt kvarg och det funkade precis lika bra som yoghurt men är lite nyttigare. Och det är ju det vi vill stoppa i oss, nyttiga saker.

Senare ska jag nog till en kompis för lite mys och snack.
 
MMK


KÖPA?

Någon som vill köpa denna pälskrage? Köpte den men ångrade mig. Tror det är silverräv eller något, äkta är den iallafall. 
 
100 kronor.

Tankeställare

Denna gången tänker jag inte lova att jag kommer att hålla detta jag säger nu. Men jag ska verkligen försöka för jag vet att jag kommer må så mycket bättre av det och vem vill inte känna sig snygg hela tiden? 
 
Har suttit och kollat på en viss persons sidor och kan inte sluta beundra hennes kropp och vilket utseende den människan har! Så grymt fin. Och då känner jag ju såhär. Visst, jag har inte det felfria snygga ansiktet med perfekt fylliga läppar osv osv. Men jag KAN få en grymt snygg kropp, det kan alla ! Jag tycker inte heller att jag har den perfekta benstommen och jag avskyr mina ben. Men jag kan göra den snyggare och fit. Tight som fan helt enkelt. 
 
Så nu tänker jag såhär. Till sommaren 2013 ska jag vara i riktigt bra form! Mitt hår ska få vila från både färgningar och plattång varje dag. 
Det är ju så värt det. Hur jobbigt kan det vara att gå runt ful hela dagarna tills man börjar få allt under kontroll? 
 
Jag kommer börja lite försiktigt bara. Ta bort kolhydrater såsom potatis, ris, bröd osv. Endast dricka vatten och mjölk. Godis kan ätas fredag eller lördag, i liten mängd. Äta mindre portioner och försöka äta lite mer regelbundet. 
Vid speciella firanden så kommer jag att tillåta mig själv att ta en kaka, sålänge jag minskar mängden!
Till helgen kan det också vara okej att äta lite kolhydrater till maten. Men då kommer jag att byta ut det till något bullgur eller matvete. Nu får vi se hur det går. 
 
MMK
 
Jag i 7an - 8an skulle jag tro. En tunnare och förstås yngre kropp, och hår som är helt klart friskare än idag. 

Young, wild and free

Tog en paus ifrån pluggeriet ett tag. Gav mig själv lite föda och knäppte några bilder samtidigt som lyxfällan går på tvn. Själv tycker jag att jag (fan, där kom tårarna) har en tight ekonomi utan några vidare utgifter. Nu ska det köpas julklappar också. Jag ser verkligen fram emot det och skulle gärna börja inhandla lite klappar nu. Men det är namligen så att jag går och väntar ut julstämningen/inredningen i varuhusen och butikerna. Finns ju inget mysigare än att gå på A6 när det blivit mörkt ute, julmusik spelas i butikerna och alla går runt med kassar fulla av  julklappar. Synd att min familj läser min blogg, annars hade jag kunnat lägga ut lite juklappstips som jag själv funderar på att ge bort ;)
 
Jag själv har inte skrivit någon önskelista än, haha. Men några tankar kring det finns. 
Jag funderar på att önska mig ett årskort på gymmet igen. Nu är det ju så att jag fyller år också, så lite extra klappar blir det för mig om det funkar som det brukar iår med. Så det är en alternativ födelsedagspresent. Annars  kommer jag nog fylla min önskelista med lite mindre saker som kläder, underkläder, högklackat, smink, hudvårdsprodukter osv :) Sen är det upptill mammsen och pappsen att välja ut vad som ska glädja mig på julaftonskvällen, förutom sammanhållningen och den höga mysfaktorn. Åh vad jag längtar ! 
 

Jag tycker det är kul att alla firar julafton så olika. Själv så firar jag och min familj alltid julafton med släkten på mammas sida. Familjen vaknar upp, springer till julstrumpan och öppnar det lilla paketet. Därefter är det frukost, gröt med en mandel i. Den som får mandeln får önska sig något ( jag får den aldrig). Sen väntar alla på att få duscha och därefter gör vi oss iordning sådär jätte julfina. Nu kommer inte jag ihåg när vi brukar bege oss mot den familj som har julfirandet för det året. Men vi brukar väl träffas vid 14.00 ca. Där äter vi julmat och umgås. Juklappsleken ska lekas som vanligt och det kan bli riktigt livat. Mormors klappar delas ut också, när vi alla är tillsammans. Framåt 19.00 om jag inte minns fel så brukar vi gå hem och dela ut våra egna klappar inom familjen.  Julmusik spelas, gärna Peter Jöback, och julgodis frossas. När alla känner att vi är färdiga hemma brukar vi ses igen för lite kvällsfika och spel mm. 
 
Hur gör ni??
 
MMK
 

UÄÄRK

Jag vill bara spy rakt ut när jag tänker på körkortet! FY FY FY FY FY
 
Fattar ingenting! Sitta och chansa såhär kan jag ju inte göra på provet.

MASSAGE

Jobbade som sagt till tre idag, eller halv tre blev det för att slippa gå hem! Efter jobbet så läste jag lite och nu är jag helt sönder köttad efter massage av syster. Jäklar i fan vad hon tar i!! Det fanns endel knutar att ha sönder om man säger så. Blev en rejäl rygg/nack massage och för skönhetens skull, lite armar och ansikte. Nu har jag fått order att dricka mycket så att knutarna vi ville ha bort kommer ut i kisset istället för att lägga sig på nytt. se vad jag lär mig!! 
 
Usch, nu känner jag mig redan yr. 
 
MMK

No time

Hej hallå! Idag har jag inte haft tid för er. Kom hem från jobbet ca kvart i fem och strax därefter kom Beccy förbi snabbt. Imorgon blir det jobb igen och därefter ska jag nog träffa en vän. Hörs imon! 
 
(Det skulle vara riktigt kul att veta vilka det är som följer mig här, då det inte verkar vara mina närmsta)
 
MMK
 

Du står på min önskelista! 

snälla gode gode, varför föddes jag utan vilja?

Usch, det är så mycket jag vill och så lite jag ger. Jag hatar mig själv för detta. Min egen vilja är spårlöst försvunnen, eller snarare aldrig funnen. Om jag bara kunde få mitt körkort fixat nu så jag kunde fokusera på träning och kost. För mig är det viktigt att kunna ta mig till träningen snabbt och enkelt! Trots att det är bra uppvärmning och bra avslut att gå till och från gymmet så krävs det så mycket mer planering. Jag vill göra mitt pass där och sen är det färdigt. 
 
Jag drömmer och fantiserar om mig med en sexig, snygg, vältrimmad kropp till sommaren. Eller helst nu snart såklart, men det kan bli tufft! Tänk att kunna gå på stranden och bara känna sig så jävla het! Att kunna ta på sig vilket plagg som helst och allt sitter som en smäck. Jag kan lätt säga att jag skulle bli så mycket lyckligare och självsäkrare om jag hade denna fantasikroppen en dag. Självförtroendet kan jag behöva bygga upp liiiiite extra. Men varför har man inte jobbat för det här lite tidigare? Det är inte värt att äta dem där äckliga chipsen eller jordnötsringarna på kvällskvisten, eller kakorna och bullarna till fikat. Det är ju så jävla onödigt, usch!! 
 
Nu ska jag fan försöka känna den där känslan man får på kvällen, hur mycket man ätit idag som inte alls var nödvändigt, det är så jag ska börja tänka innan jag stoppar i mig de onödiga kalorierna. GO GIRL, U CAN DO IT,
Jaag veet! men sätt i gång då? JAAG SKAA!
 
MMK
 
Såhär ser min mage ut då bilden verkligen blev bra. Mindre än såhär ska min mage vara i verkligheten!!
 

Jag glömde

nästan bort dig, bloggen! 
Händer inte ett skit i mitt liv just nu. Jag håller på med körkortet lite smått bara. Jobbar gör jag ju också. 
Snart funderar jag på att åka upp och göra körkortsteoritesterna tills jag klara dom. Tillslut kommer det ju funka, garanterat! Jag har kommit på att mycket i boken är ju faktiskt självklarheter och sånt man redan kan genom att bara sitta jämte den som kör. Jag ska plugga lite till och tänka över det hela ;)
 
Förövrigt så gör jag inte så mycket. Jag jobbar imorgon och torsdag förmiddag. På fredag ska min vän vara barnvakt så jag ska hjälpa henne lite, sen blir det hockey på kvällen för hela bunten. Förresten så ska jag lägga ut ett par juicydresser, skor, jeans, jackor på tradera. Så lägg en kommentar om du är sugen på att se vad det är för plagg jag lägger ut. 
 
Senare idag ska jag få massage, underbart!
 

I'm on my way!

Igår hade jag lovat bort mitt hus till lill kusinen. Hon och ett gäng kompisar skulle till någon högstadiefest i Värnamo. Eftersom jag och min syster bor själva hemma så har vi inte heller några föräldrar som ska upp och jobba tidigt dagen efter, vilket allas föräldrar skulle göra. Då är det klart att lilla jag ställer upp! Jag tror det blev en helt okej förfest ;> Lite för mycket av det goda för vissa.
Sov hos Beccy efter alla dragit härifrån.
 
Idag jobbade jag från 10-14. Kioskvarorna kommer på torsdagar så jag fick komma ner en stund och packa upp det. För tillfället sitter jag med teoriböckerna framför mig och testerna på datan. Jag dreglar efter mitt körkort för tillfället, men det kommer nog ta sin tid iallafall.
 
Hinner jag, så ska jag nog ner och lägga mig i solariet 20 minuter också. Hur skönt vore inte det?
Imon är jag ledig och resterande dagar av helgen blir det jobb!
 
MMK

 
 

RSS 2.0