Heinrich Heine och Sir Walter Scott

det vet ni inte vilka det är va? ne, men det vet jag. För det har jag suttit och övat på en hel del de senaste två dagarna !! Och det är inte kul någonstans. Nu sitter jag i skolan och väntar på allt folk för att sedan skriva det här provet om romantiken. Efter det är det min tur att ha redovisning om Renässanssen, som dom andra sedan ska ha prov i nästa vecka!
Idag tänkte jag hänga med en vän hem för att lite senare gå och träna lite på gymmet. Just nu håller Beccy på med en skoluppgift och det är att lägga upp ett kost och träningsschema för mig. Hon har gjort ett bra jobb, men för mig går det inte lika bra !

woolly minded

Det är Tisdag och Moa har idag börjat vandra mot det ljusa, i håret alltså.. Allt annat är inte så ljust just nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, tro, göra, tänka för tillfället, jag är rätt lost! Ibalnd tänker jag att det är en självklarhet att tänka som jag gör, men sekunden efter så känns det genast jätte lustigt, taskigt och helt enkelt väldigt fel. Jag grubblar en hel del och det händer väldigt mycket runt omkring.

Idag har jag som sagt haft folieslingor i håret och tänker sakta men säkert bli ljusare och försöka få håret så nära den hårfärg jag tänkt mig som möjligt.

Bild på hårfärgen jag strävar efter här nedan


Rätt naturligt / råttfärgat hår.

För övrigt så har jag pengarkris denna månaden. Blivit många onödiga inköp som inte alls varit tanken att lägga pengarna på. Men så går det när man utnyttjar tiden på a6 köpcentrum. Jag behöver nya jeans, och ett par räcker inte. Jag behöver hårprodukter till mitt slitna hår, festtoppar och lite fräscha skor att skutta runt i på krogen som jag förövrigt inte har pengar till heller. Ååhh,suck för denna jobbiga månad. Som tur är har vi ett underbart väder som gör mig lite positivare i vardagen. Tänk vad solen kan göra en så lycklig!
Hoppas du håller i, underbara sol.




tjugonde februari tvåtusentolv

Jag vet att jag är världens tråkigaste människa som aldrig tar tag i att blogga regelbundet. Vet inte varför jag skaffar blogg egentligen, när jag aldrig bloggar? Men men.. Tack vare Karoline Johansson så får ni nu ett inlägg. Jag tänkte nämligen vara med och tävla om Macadamians Lyxiga paket.

Vill ni också vara med och tävla så gå in HÄR. Och vill ni inte vara med och tävla så tycker jag att ni tar er en titt in där ändå, då hon är väldigt rolig att följa!

TÄVLING!



PUSS

Enköpings besök

Snart kommer massa fina vänner och besöker mig och min svullna mage. Även Linda, Madde och Jossan har kommit hit ända från Enköping. Ikväll blir det mys framför tv:n och med en hel del gott att tugga på. Imorgon satsar vi på en kul krogrunda! Kommer bli dö gatt


2:a Feb

hemma en snabbis på lunch nu. Jag har nämligen praktik o den har jag på Skillingaryds salvan hos moster och morbror. Så nu ska jag alldeles strax tillbaka och fylla flaskor!

Puss

Puuh

Kom precis nyligen hem från gymmet. Det blev 35 minuter på rullbandet samt lite armar och mage.
Synd att jag ska slänga i mig en hel del skit saker i mig efter bara.

Snart ska jag förmodligen ner till Lotta för lite mys och film. Lottas blogg hittar ni här.

Vilka tråkiga inlägg ni får, men det var allt för tillfället. måste dra , hejdå !




Hittar ni dom? musklerna alltså?

1:a Feb

Godmorgon.

Nu kommer snart Emelie förbi för att hämta upp mig till skolan! Känns inte inte allt för kul att gå ända till 3 idag.
üsch



RSS 2.0